Czyli w skrócie, kto jest naszym guru
Problem z czymkolwiek na forum?
GG: 31716674 e-mail: tiga@boo.pl Facebook: Tigełe na FB Steam: Gosieu
Posiadam drugie konto do testów, prawidłowości strony "oczami użytkownika"- Sena
Ja to mam tych guru wiele. XD Jednak jeden najbardziej [to zespół] - R5. Muzyka świetna i w ogóle. ^^ Polecam, może również w tym zagustujecie! ;D
I co najdziwniejsze - potrafię czasami posłuchać rapu. O_O Jeżeli z "rapsów", to tylko Słoń.
A poza tym lubię także muzykę/piosenki filmowe, a połowy ich wykonawców nie znam. XD
Historia moich postaci...
[*] Rossy [*]
Ten pan na moim profilowym. *Q* D
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Ostatnio edytowany przez Caramee (2014.04.17 20:45:39)
Pytam was o waszych guru,a o swoich nic nie mówię, tak więc. Moich ulubionych wykonawców trudno by było wymienić w jednym poście, tak więc najlepiej będzie jak skupię się na tych, do których mam największy szacunek za to co tworzą, bądź po prostu tworzą muzykę, która najbardziej wpada w ucho.
Na co dzień słucham po prostu polskiego rapu, ciągle "hejconego" w większości przypadków przez idiotów, którzy słuchali jeden utwór który faktycznie był gówniany, ale o gatunku gdzie indziej oraz kiedy indziej, bo nie o tym teraz mowa. Skupię się na moim top 10, z niektórymi eg. na niektórych miejscach.
- Pierwsze miejsce muszę dać trzem wykonawcom: ZBUKU, Chada, OSTR. Dlaczego? Bo od nich zaczęłam słuchać tego gatunku, więc również w pewnym sensie mam sentyment do ich utworów. Poza tym teksty, flow etc. to wszystko mnie powala.
- 2. Kali- piękny czysty flow, teksty podobne do panów powyżej, a jednak z jego płyt podoba mi się jedynie "Gdy zgaśnie słońce" oraz pojedyncze kawałki z innych dysków.
- 3. Słoń- demonologia i nic więcej nie muszę mówić.
- 4. Kajman
- 5. Hemp gru oraz Dixon 37
- 6. Tabasko
- 7. donGuralesko
- 8. Cała ekipa Ganja Mafjia
- 9. Hukos
- 10. Zeus
Chyba już nie mam za bardzo już jak się rozpisywać, każde z wyżej wymienionych grup, bądź pojedynczych wykonawców, ma coś w sobie, że nawet po 3 latach niesłuchania chociaż jednego z chęcią wracam do tego oraz na nowo przechodzą mnie ciarki od ich utworów.
Problem z czymkolwiek na forum?
GG: 31716674 e-mail: tiga@boo.pl Facebook: Tigełe na FB Steam: Gosieu
Posiadam drugie konto do testów, prawidłowości strony "oczami użytkownika"- Sena
Jestem jednym z wielu osób którzy nie mają swojego jednego guru.
Zaprezentuje tak jak Małgorzata, moje Top 10.
1. Imagine Dragons.
2. One Republic.
3. Linkin Park.
4. Marilyn Manson.
5. Awalantion.
6. Guns'n'Roses.
7. Nirvana.
8. Kajman.
9. Z.B.U.K.U.
10. Zeus.
Mogłabym tak pisać i pisać, ale tych wymienionych wyrzej doceniam najbardziej. (: